Forside > Om Fibox
FIBOX Make Difficult Easy

 

 Production

Fibox er et privatejet firma, der opererer i ti forskellige lande med fire produktionssteder og mange lokale partnere på alle kontinenter. Vi tilbyder komplette løsninger indenfor plast- og aluminiumskapslinger lige fra produktdesign af målfaste plastikenheder til færdigtestede systemer, som leveres over hele verden. Vores kapslinger bliver fremstillet i moderne produktionsfaciliteter i Finland og Korea.

Fibox’ modulære plastikkapslinger var de første polycarbonate (PC) kapslinger, der blev introduceret på markedet i 1966. Det blev starten på en ny æra for bygning af fordelingstavler i et isoleret og korrosionsfrit materiale. Siden da har vi været aktive inden for produktudvikling, og med øget eksport er vi i dag en hurtigt voksende virksomhed i stadig vækst.

Kapslinger efter kundens behov

Ligegyldigt hvad dit behov er, giver vores kapslinger dig et bredt udvalg af pakninger samt beskyttelse af elektriske og elektroniske komponenter og systemer. Kapslingerne kan leveres i standardmål eller tilpasset dine nøjagtige specifikationer.

Mange af Fibox’ produkter er testet og evalueret af tredjepart. Det drejer sig for eksempel. om prøvning i henhold til standarder fra UL, FIMKO, DNV, LR etc. Vores kapslinger er produceret iht. EN 60529 med tæthedsklasse helt op til IP68. Desuden er næsten alle vores produkter vurderet egnet til brug i meget krævende omgivelser.

Alle Fibox’ produkter er designet i tæt samarbejde med vores kunder. Takket være input fra kunder verden over, kan vi producere nye kapslingsserier og relevant tilbehør ved konstant at forbedre og udbygge vores kapslingsplatform efter behov.

Vedvarende produktudvikling

Fibox’ muligheder inden for kapslinger består af over 500 forskellige standardkapslinger lavet af polycarbonate, ABS, glasfiberarmeret polyester og aluminium. Vi er førende inden for udvikling af både nye produkter og nye teknologier til indstøbning af termoplastiske kapslinger. Hos Fibox ser vi indstøbningsteknologien som en central del af produktudviklingen. For eksempel er den nye Fibox MNX-kapsling den første kapsling, der benytter direkte indsprøjtning af pakning i én og samme støbeproces. Den nye proces sikrer præcisionsstøbning af pakningsmaterialet under støbeprocessen, hvilket garanterer bedre beskyttelse af kapslingen. Fibox er den eneste producent, der bruger denne teknologi til kapslinger. Desuden ligger vi vægt på flersideprincipperne for støbeværktøjer. Selvom det er en dyrere løsning, så giver vi på den måde vores OEM-kunder en lang større fleksibilitet ved modificering og tilpasning af standardindstøbninger efter specifikke ønsker.

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy